Pokertips for pokerspillere på Internett

1. Sett deg skikkelig inn i reglene og vær sikker på at du kan de.

2. Bli ikke bli stresset om du taper noen runder, Spill for penger du har råd til å tape.Pokertips for pokerspillere på Internett

3. Spill mye, det er det som gjør deg bedre. Du kan spille gratis i de fleste pokerrommene. Spiller du ofte så vil du fort oppdage at du blir en bedre spiller og erfaring er viktig i mange situasjoner. (Du lærer mest med å spille om virkelige penger, de fleste gode spillere har tapt i opplæringsfasen. Det er blitt sagt at man kan ikke bli en god pokerspiller før man vet hvordan det er å tape.)

4. Følg med spillerne rundt bordet og hvordan de spiller. Forsøk å trekke veksler på de opplysninger du skaffer deg om hver enkelt spiller.
5. Tren deg opp til å bli en god bløffer på billigst mulig måte.

6. Verdien på handen din vil reduseres etter antall spillere som blir med. Flere spillere mindre verdi.

7. Bedre å kaste en dårlig og tvilsom hånd i starten enn senere i spillet.

8. Behandle hver pokerrunde som en ny runde og glem de pengene du har allerede har satset.

9. Når du føler at du har en vinnerhand, og er rimelig sikker på å vinne, forsøk å få flest mulig med deg, eller sats på å få med deg en på all in. (det siste kan være skjebnesvangert om motstanderen din har flere chips en deg og samtidig bedre kort)
Pokertips for pokerspillere på Internett

10. Ikke prøv å slå andre spillere, la heller dem prøve å slå deg og vis aldri dine kort når du ikke må.

11. Call motstanderne når du tror du har en pokerhånd som er god nok for å vinne potten, ikke bare fordi du tror de bløffer.

12. Det kan være vanskelig å bløffe en dårlig spiller, en storvinner eller en som har tapt mye.

13. Du kan forvente å tape potten så lenge du ikke tror du har den beste hånda på bordet.

14. Om du taper unaturlig mange hender på rad, så er det viktig å ikke få panikk. Dette er noe alle spillere må igjennom, og da kan det være lurt å forlate bordet. En spiller som vil tjene inn tapte penger og samtidig er fortvilet er en dårlig pokerspiller. Du kan forsøke å gå inn å spille et annet sted. (Erfarne og gode spillere spiller som regel på flere steder)Pokertips for pokerspillere på Internett
15. Sats alt du kan om du skulle få nuts hand, men ikke skrem de andre pokerspillerne bort. (nuts = garantert vinnerhand, ingen kan slå deg)
16. Varier og skift spillerstil hele tiden. En pokerspiller med samme spillerstil vil bli avslørt av gode pokerspillere.

17. Prøv å hold pokerfjeset. Ikke vis aggresjon på chaten når potten er tapt.

18. Vær egoistisk, ikke la noen prøve å skape kunstige relasjoner med deg på chaten, for videre å forsøke å avsløre svake sider hos deg som pokerspillere. Konsentrer deg om dit eget spill og dine strategiske valg og vær 100% skjerpet hele tiden.Pokertips for pokerspillere på Internett

19. Unngå unødvendige bløffer som du kanskje ikke klarer og fullføre helt.

20. Les pokerlitteratur og alt av pokertips du kommer over, og trekk konklusjoner samt gjøre vurderinger selv ut i fra det du har lest i forhold til det du opplever under pokerspillet. Utnytt alle dine kunnskaper hele tiden maksimalt, og du vil ikke tape på å spille online poker. Over tid vinner de beste.