Hvordan Texas Calculatem benyttes

Texas Calculatem er utviklet for å hjelpe deg å spille Texas Holdem Nagionline.
Den kontrollerer hvordan du spiller, leser dine kort automatisk og gir deg odds og råd.

Poker kalkulator

Last ned og installere

1, Klikk her for å starte nedlastingen.

2, Et vindu åpnes med et spørsmål om du vil kjøre (eller åpne) eller lagre.

3, Hvis du velger kjøre eller åpne, fortsett til punkt 6.

4, Hvis du velger Lagre, velg deretter Skrivebord (Desktop) for å lagre filen på ditt skrivebord.

5, Så snart filen er lastet ned, gå til skrivebordet og dobbelklikk på filen. Du er nå klar for å fortsette installasjonsprosedyren.

6, Følg installasjonsinstruksene.

7, Så snart Texas Calculatem er blitt installert, kan du starte Texas Calculatem for første gang.

Kjøre programmet for første gang

1, For å kunne benytte Texas Calculatem, trenger du en lisensnøkkel. Hvis du har kjøpt Texas Calculatem allerede, skal du ha mottatt lisensnøkkelen via e-post.

Poker kalkulator

2, Når du kjører programmet for første gang, åpnes vinduet nedenfor:

3, Klikk på Enter License i nedre høyre hjørne.

4, Kopier lisensnøkkelen fra e-posten du fikk fra Texas Calculatem og lim den inn i lisensfeltet.

5, Du kan kjøpe en lisensnøkkel her eller ved å klikke på Buy Now når du kjører programmet.

Stille inn Texas Calculatem til å benytte autoread mens du spiller

1, Logg inn på det pokernettstedet der du er registrert bruker, åpne et pokerrom og plasser deg ved et bord slik du vanligvis gjør.

2, Forsikre deg om at du er på et pokernettsted som støttes av Texas Calculatem. Klikk her for å få en liste over pokernettsteder som støttes. Er din favoritt blant pokernettstedene ikke med på vår liste? Send oss en E-post til [email protected] (NB! Skriv på engelsk). Vi føyer kontinuerlig til nye pokernettsteder og er innstilt på å besvare alle henvendelser fra kunder.

3, Så snart du har plassert deg ved et pokerbord, drar du Texas Calculatem-vinduet over pokerromsvinduet og klikker på Attach-knappen.

4, Du kommer nå til å se at hvert sete er nummerert med en firkant. Klikk på den firkanten som markerer hvor du sitter.

5, Etter at Texas Calculatem har dokket med ditt pokerrom, starter det automatisk med å lese av de hendene som deles ut i rommet.

6, Et panel åpnes, og det viser deg hvilke kort som deles ut, oddsen for din hånd samt et budgivningsspektrum som anbefaler den mest fordelaktige strategien for budgivning basert på den styrken din hånd har. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å flytte pokerromsvinduet og panelvinduet slik at de ikke dekker hverandre. Klikk bare på vinduene med musepekeren og flytt dem inntil de kommer dit du vil ha dem. Bildet nedenfor viser et eksempel der panelvinduet befinner seg over pokerromsvinduet.

7, Viktig informasjon: Hvis Texas Calculatem dekker pokerromsvinduet, kan ikke Texas Calculatem lese de kortene som deles ut automatisk i pokerrommet. Hvis dette skjer, klikker du bare på vinduene med musepekeren og flytter dem inntil de er der du vil ha dem. Anbefalt skjermoppløsning for at begge vinduene enkelt skal få plass, er 1024 x 768 eller høyere.

Kjøre Texas Calculatem i «full mode»

1, Hver gang du dokker Texas Calculatem med et pokerrom, åpnes panelvinduet automatisk i minimert stilling (mini-mode) for å få bedre plass på skjermen. For å se et panelvindu som har mer oddsinformasjon og samtidig gir deg tilgang til Texas Calculatems innstillinger (options), kan du klikke på «full mode»-knappen.

2, I full mode kan du se mer informasjon om hånden og ha tilgang til innstillingene for Texas Calculatem.

3, Klikk på «mini mode»-knappen for å gå tilbake til den minimerte modusen.

Nå er du klar til å begynne å spille med et skikkelig overtak fordi du kjenner oddsen. Lykke til!

Poker kalkulator

Informasjon
Dette programmet er en kalkulator, og den oppgaven det har, er å gi deg oddsen for den situasjonen du befinner deg i. Men som alle rutinerte pokerspillere har erfart, finnes det mer som betyr noe for spillet, og her er bløff et godt eksempel. Selv om Texas Calculatem ikke forteller NÅR du skal bløffe, kan den være en meget god hjelp å avgjøre om andre bløffer.
Videre er det viktig at du varierer spillemåten din. Hvis du alltid spiller forutsigelig, vil folk finne ut av det og ganske enkelt kaste seg når du høyner innsatsen. Du bør med andre ord ikke alltid gjøre det Texas Calculatem foreslår. Her ligger forklaringen bak Advice Slider Bar. Eksempel: I tilfeller der Texas Calculatem råder deg til å kaste deg, mens Advice Slider Bar viser at din hånd er veldig nær ved å bli regnet som spillbar, kan du overveie å spille den en gang iblant.